YENİ TÜRKİYE'NİN GENELKURMAY BAŞKANI
KARDAK'A ÇIKAMADI !!!
YAZIKLAR OLSUN !!!
TÜRKİYEYİ NE HALE GETİRDİLER !!!
NATO NUN 2. BÜYÜK ORDUSNUN GENELKURMAY BAŞKANI
BIR BOTTAN KORKUP KARDAK ADASINA ÇIKAMADI !!!

TRT'NİN HABERİ:
"KAYALIKLARIN ETRAFINDA BİR TUR ATAN AKAR VE BERABERİNDEKİLER AYNİ İSTİKAMETTEN GERİ DÖNDÜ" DENİYOR
YANİ ADAYA AYAK BASAMADILAR
TSK'DAN AÇIKLAMA
TSK'nın Akar'ın ziyaretiyle ilgili yaptığı açıklama ise şöyle:
"Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi AKAR, Kara, Deniz ve Hava Kuvvetleri Komutanları ile birlikte 29 Ocak 2017 tarihinde, Aksaz Deniz Üs Komutanlığı ve Donanma Komutanlığı bağlısı gemilerde inceleme ve denetlemelerde bulunmuştur.
Ziyaret sırasında Kardak Kayalıkları bölgesinde Deniz Kuvvetlerimize ait 2 hücumbot ile seyir icra edilmiştir.
Orgeneral AKAR, TSK olarak Ege Denizinde icra etmiş olduğumuz tüm faaliyetlerde deniz alaka ve menfaatlerimizin korunmasında daima dostluk ve barışı göz önünde bulundurduğumuzu belirtmiştir.
İlaveten ülkemizin ve milletimizin hak ve menfaatlerinin karada, denizde ve havada korunması için TSK'nın azim ve kararlılıkla, gayret ve çabalarını artırarak sürdürmekte olduğunu vurgulamıştır.
Orgeneral AKAR, ayrıca TSK'nın bölgemizde etkin, caydırıcı ve saygın bir güç olduğunu da ifade etmiştir.
Kamuoyuna saygı ile duyurulur."
https://tr.sputniknews.com/turkiye/201701291026980969-akar-kardak-yunan-botu/
BURADA DA ADAYA ÇIKTI DENMİYOR
ADANIN NERESİNE GİTTİ, NASIL ZİYARET ETTİ ??!!
YUNANİSTAN: TÜRKİYE'Yİ UYARDIK, ÇEKİLDİLER
Yunanistan Savunma Bakanlığı, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar’ın bugün Kardak Kayalıkları’nı ziyaretine ilişkin bir açıklama yaptı.
Açıklamada, “29 Ocak günü saat 11.00'de bir Türk savaş gemisi ve içinde özel kuvvetlerin olduğu 2 şişme bot İmia adasına yaklaştı ve 7 dakika orada kalarak Yunan karasularını ihlal etti. Yunan tarafı olarak bölgede sahil güvenlik kuvvetlerinin gemileri bulunuyordu.
Aynı zamanda Deniz Kuvvetlerinin de bir gemisi Türk gemilerini takip etti. Türk gemileri Yunan karasularına girdikten sonra hemen gerekli tedbirler alındı ve uyarılarda bulunuldu. Türk gemileri bölgeden ayrılarak Bodrum istikametine yöneldi” denildi.
BİRDE RESİMLERE BAKALIM


















ALİ TÜRKŞEN ALBAYIMIN SÖZLERİNE DEVAMEN:
...UZAKTAN BAKIPTA DÖNDÜLER !!!
İŞTE SİZE YENİ TÜRKİYE'NİN HALİ !!!